Over mij

Idealist met passie voor voeding en gezondheid. Wil de wereld voor iedereen mooier maken. Oude Ziel. Wijze vrouw. Ondernemer. Spiritueel met 1 been en 1 hand op de grond (Ja, dat kan). Kruidenvrouw. Creatief. Humor. Betrokken. Super lief. Optimist. Altijd aan het leren en bezig met persoonlijke ontwikkeling. Trots op mijn kennis en kunde. Helemaal mijzelf, what you see is what you get.

Moeder van twee inmiddels volwassen zonen die ik grotendeels alleen heb opgevoed nadat hun vader op jonge leeftijd overleed. Yep, ik weet hoe het is om er alleen voor te staan. Om alles te verliezen en weer opnieuw te beginnen. Om moederschap en gezin te combineren met werk. Om alle ballen hoog te houden. Om weer op te krabbelen en sterker terug te komen. Maar ik weet ook hoe het is om over mijn eigen grenzen te gaan. Te veel te willen. Iedereen tevreden te willen houden. Emoties niet te uiten. Geen hulp willen, kunnen, durven vragen. Door te gaan terwijl ik rust had moeten nemen. Met de onvermijdelijke burn-out tot gevolg. En ik realiseerde me, “van al mijn meisjes-dromen, had ik alleen het oud worden behaald”.

Lekker deprimerend en juist dát ben ik niet! Tijd dus, om er de bezem door te halen. Nieuwe doelen stellen, een nieuw avontuur. Je bent nooit te oud om te leren of opnieuw te beginnen. Ik ben trots op mijn kennis, mijn kunde en mijn 50 jaar levenservaring. Ik zie mijzelf als “krone” , de wijze vrouw, waar men in oude tijden naar toe ging voor raad en advies. Ik zou het fantastisch vinden als ik jou ook kan helpen.

Esther xx

Esther voedingsexpert